ΒΙΒΛΙΟ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ - ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Φίλες, φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στο blog της ομάδας ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ! Για πόσο μπορούμε να περιπλανηθούμε στον κόσμο του στοχασμού και της συνείδησης; Μέχρι πού αποδεχόμαστε το ελεύθερο πέταγμα της σκέψης; Κι όταν γυρίσουμε στο παρόν, στη λογική, στο «πρέπει», δεν θα πούμε ότι ήταν όνειρο, παράκρουση ή μέθη; Αυτό το ταξίδι της σκέψης στη μέθη και στο όνειρο ευελπιστεί να χαρίσει αυτή η ομάδα στον κάθε αναγνώστη. Να του δώσει φτερά για να ξεκινήσει το μαγικό σεργιάνι του σε έναν κόσμο απόλυτα αληθινό αλλά και τόσο ανεξερεύνητο, στον χώρο του βιβλίου που τόσο αγαπάμε. Και μαζί, να το στηρίξουμε με αγάπη, ήθος, ευγενικές προθέσεις, σκέψεις και πράξεις!

Γιούλη Τσακάλου

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Best Seller έγινε το βιβλίο του Άρη Γάτα για τον Ρανιέρι, ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ!!




Best Seller έγινε το βιβλίο του Άρη Γάτα για τον Ρανιέρι


Το βιβλίο του δημοσιογράφου της ΕΡΤ Άρη Γάτα για τον Ρανιέρι με τίτλο CLAUDIO RANIERI -THE THINKERMAN έγινε μπεστ σέλερ. Σε λιγότερο απο δυο μήνες απο την ημέρα της κυκλοφορίας του εξαντλήθηκε και επανακυκλοφορεί καθώς ήταν εντυπωσιακή η αποδοχή του αναγνωστικού κοινού και οι πωλήσεις έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Είναι σπάνιο στην Ελλάδα ένα βιβλίο που απευθύνεται σε συγκεκριμένο αναγνωστικό κοινό και δη το αθλητικό να σημειώνει τέτοια επιτυχία.Ο Άρης Γάτας κατόρθωσε να προσελκύσει ενα ευρύτερο πεδίο αναγνωστών έξω απο το αμιγές αθλητικό, καθώς δεν πραγματεύεται μόνο τα αθλητικά επιτεύγματα του Ρανιέρι αλλά το κοινωνικό μήνυμα και την δύναμη της θετικής ενέργειας και της πιστης που βγαίνει μέσα απο τις σελιδες του THE THINKERMAN.

περισσότερα για το βιβλίο εδώ

Το βιβλίο του γνωστού αθλητικού συντάκτη,που ηταν ο μοναδικός δημοσιογράφος στον κόσμο που κατάφερε να παρακολουθήσει απο κοντά το θαύμα του Ρανιέρι με την Λεστερ ,γίνεται μπεστ σέλερ σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα απο την έκδοση του και ήταν το πρωτο σε πωλήσεις στην κατηγορία του την πρώτη εβδομάδα του νέου έτους.

Το CLAUDIO RANIERI-THE THINKERMAN μεταφράστηκε ήδη στην αγγλική γλώσσα και θα κυκλοφορήσει στο τέλος Ιανουαρίου στην Μεγάλη Βρετανία.Πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία του συγγραφέα καθώς δεν είναι συχνό το φαινόμενο βιβλία Ελλήνων δημιουργών να κυκλοφορούν σε μεγάλες αγορές του εξωτερικού όπως είναι η βρετανική.Με δεδομένο πλέον οτι ο Ρανιέρι αναδείχτηκε πριν λίγες μέρες ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο για το 2016 ,ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Άρης Γάτας θέτει σοβαρή υποψηφιότητα πλέον για μια τεράστια επιτυχία σε διεθνές επίπεδο με το βιβλίο που έγραψε για τον Ιταλό προπονητή της Λέστερ.

Ο Αρης Γάτας

 Ο Άρης Γάτας είναι αθλητικός συντάκτης ρεπόρτερ της ΕΡΤ. Ως δημοσιογράφος συνεργάστηκε με τους τηλεοπτικούς σταθμούς Tempo,Ant1,Alpha,ΝΕΡΙΤ,ΕΡΤ και το δημόσιο αθλητικό ραδιόφωνο της ΕΡΑΣΠΟΡ 101,8. Οι συνεντεύξεις του έλαβαν βραβείο ΠΣΑΤ 2006 Πάνος Γεραμάνης και της καλύτερης ραδιοφωνικής εκπομπής Ελλάδας Κύπρου 2008 του κέντρου ΝΟΗΣΙΣ. Συνεργάστηκε ως αρθρογράφος στις σελίδες των εφημερίδων Sportime της Αθλητικής Ηχούς και του Ελεύθερου Τύπου. Υπήρξε στέλεχος εγκατάστασης στον οργανισμό ΑΘΗΝΑ 2004. Τον Οκτώβριο του 2014 και τον Μάρτιο του 2016 πήρε συνεντεύξεις για λογαριασμό της ΕΡΤ από τον Κλαούντιο Ρανιέρι αφορμή για την οποία στάθηκε η συγγραφή του βιβλίου The Thinkerman. Ως ρεπόρτερ της μακροβιότερης ιστορικής εκπομπής Αθλητική Κυριακή και της ΕΡΑΣΠΟΡ έχει στο ενεργητικό του αποκλειστικές συνεντεύξεις ορισμένες από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στον παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη, Μέσι, Ρονάλντο, Μπέκαμ , Ρούνει, Φερνάντο Σάντος ,Ριβάλντο, Πελέ κ.α από τις οποίες αρκετές έτυχαν διεθνούς προβολής σε παγκόσμια δίκτυα BBC ,CNN,Reuters. Αυτό είναι το δεύτερο βιβλίο του, το 2008 έγραψε την βιογραφία «Τότης Φυλακούρης: Της ζωής μου το φιλμ» (εκδόσεις Ιανός). Είναι πατέρας του Λεωνίδα και του Νικόλα…

Γιούλη Τσακάλου
ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου