ΒΙΒΛΙΟ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ - ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Φίλες, φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στο blog της ομάδας ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ! Για πόσο μπορούμε να περιπλανηθούμε στον κόσμο του στοχασμού και της συνείδησης; Μέχρι πού αποδεχόμαστε το ελεύθερο πέταγμα της σκέψης; Κι όταν γυρίσουμε στο παρόν, στη λογική, στο «πρέπει», δεν θα πούμε ότι ήταν όνειρο, παράκρουση ή μέθη; Αυτό το ταξίδι της σκέψης στη μέθη και στο όνειρο ευελπιστεί να χαρίσει αυτή η ομάδα στον κάθε αναγνώστη. Να του δώσει φτερά για να ξεκινήσει το μαγικό σεργιάνι του σε έναν κόσμο απόλυτα αληθινό αλλά και τόσο ανεξερεύνητο, στον χώρο του βιβλίου που τόσο αγαπάμε. Και μαζί, να το στηρίξουμε με αγάπη, ήθος, ευγενικές προθέσεις, σκέψεις και πράξεις!

Γιούλη Τσακάλου

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Κριτική άποψη για το βιβλίο "Οταν ξέρεις ν'αγαπάς" Γιώτα Παπαδημακοπούλου Εκδόσεις Μάτι απο την κυρία Λίτσα Κοντογιάννη!!




Όταν ξέρεις ν’αγαπάς 




 περίληψη του βιβλίου εδώ

Ένα πραγματικά υπέροχο βιβλίο, καλογραμμένο, με ολοκληρωμένους χαρακτήρες, καθηλωτικό παρ’ όλο τον όγκο του. Η συγγραφέας σε αυτό της το βιβλίο έχει τα κότσια και καταπιάνεται με ένα θέμα ταμπού, και πολλούς από εμάς μας πιάνει «αδιάβαστους» σχετικά με αυτό. Παραδίδει μαθήματα ζωής. 

Πρόκειται για μια …διαφορετική ιστορία αγάπης. Μας αποδεικνύει πως η πραγματική αγάπη, σε οποιαδήποτε μορφή της, δεν φορά παρωπίδες ούτε μπαίνει σε καλούπια. Γιατί όταν έχεις καθαρή καρδιά και μυαλό, ξέρεις ακριβώς τι θέλεις αλλά πάνω απ’ όλα ΞΕΡΕΙΣ Ν’ ΑΓΑΠΑΣ και είναι όλα ξεκάθαρα μέσα σου, αφήνεις στην άκρη τα πρέπει, τα δήθεν, ξέρεις να διεκδικείς, να παλεύεις για αυτούς και αυτά που αγαπάς, πολλές φορές κόντρα στα κοινωνικά δεδομένα.


Διαβάστε το….


…. και μην φοβηθείτε να συγκινηθείτε, να κλάψετε, να θυμώσετε, να λυπηθείτε, να λυτρωθείτε.

Περισσότερα για τη συγγραφέα μας εδώ


Λίτσα Κοντογιάννη για την ομάδα
ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου