ΒΙΒΛΙΟ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ - ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Φίλες, φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στο blog της ομάδας ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ! Για πόσο μπορούμε να περιπλανηθούμε στον κόσμο του στοχασμού και της συνείδησης; Μέχρι πού αποδεχόμαστε το ελεύθερο πέταγμα της σκέψης; Κι όταν γυρίσουμε στο παρόν, στη λογική, στο «πρέπει», δεν θα πούμε ότι ήταν όνειρο, παράκρουση ή μέθη; Αυτό το ταξίδι της σκέψης στη μέθη και στο όνειρο ευελπιστεί να χαρίσει αυτή η ομάδα στον κάθε αναγνώστη. Να του δώσει φτερά για να ξεκινήσει το μαγικό σεργιάνι του σε έναν κόσμο απόλυτα αληθινό αλλά και τόσο ανεξερεύνητο, στον χώρο του βιβλίου που τόσο αγαπάμε. Και μαζί, να το στηρίξουμε με αγάπη, ήθος, ευγενικές προθέσεις, σκέψεις και πράξεις!

Γιούλη Τσακάλου

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Λογοτεχνικός Περίπατος με τη συγγραφέα Φιλομήλα Λαπατά, που πραγματοποιήθηκε στις 23 Απριλίου!

Το Σάββατο 23 Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, οι εκδόσεις Ψυχογιός και η συγγραφέας Φιλομήλα Λαπατά διοργάνωσαν έναν λογοτεχνικό περίπατο με αφορμή το νέο της πόνημα με τίτλο "Η Επιστροφή".

http://www.psichogios.gr/site/Books/show/1003199/oi-kores-ths-elladas-1-h-epistrofh



Ο περίπατος ξεκίνησε από το Βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Ψυχογιός και ακολούθησε τη συναρπαστική διαδρομή των ηρώων του βιβλίου στην Αθηνάς, στην Αιόλου, το Μοναστηράκι, τη Φιλελλήνων, και φυσικά στο Σύνταγμα για την ιστορία των Ανακτόρων. 




Όμορφη μερα, ταξιδιάρικη , γεμάτη εικόνες , νοσταλγία , σε μια Αθηνα που μπορεί να μη μυρίζει πια δενδρολίβανο, αλλα ειναι έτσι κ αλλιώς η ΑΘΗΝΑ!

Ευχαριστούμε Filomila Lapata

Βίντεο από την έναρξη του λογοτεχνικού περίπτατου : 



Απολαύστε όσα ζήσαμε μέσα από τις εικόνες που ακολουθούν ...












Διαχειρίστρια της ομάδας ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου